Knetterend vuur, de reuk van verbrand hout en de behaaglijke warmte. Het zijn de ingrediënten voor optimaal wooncomfort. Letterlijk een rustpunt in het huis. Stookt u het liefst op hout? We adviseren u graag welke kachel het beste bij uw wensen past. Welk interieur u ook heeft. In onze showroom vind u een ruime keuze. Staat de gewenste kachel er niet tussen? Dan helpen we u graag bij de verdere zoektocht.

Wereld aan mogelijkheden

Houtkachels en haarden zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Uw wensen staan hierin altijd centraal. Inbouwhaarden of juist vrijstaande kachels. Ab van den Berg presenteert een wereld aan mogelijkheden.

Natuurlijk speelt design een grote rol. Strak ingebouwd in de wand? Of juist als een interieurelement? Er zijn echter veel meer vragen die relevant zijn! Vragen die technischer van aard zijn. De grootte van de ruimte speelt een rol. Hoeveel hout kan ik tegelijkertijd verbranden, bijvoorbeeld. En wat levert dat aan warmte op?

Duurzaamheid

Ab van den Berg is dealer van gerenommeerde fabrieken. Technici die voortdurend door ontwikkelen. Want houtkachels en haarden krijgen wel eens kritiek. Dat heeft alles te maken met de manier van verbranden en bijbehorende uitstoot van fijnstof.

Onze eenvoudige conclusie is altijd: meer vuur, minder rook. Dat klinkt logisch, maar is technisch gezien complex. De verhouding tussen zuurstof, ventilatie en verbranding moet perfect worden afgestemd.

Koopt u een houtkachel of haard bij Ab van den Berg? Dan bent u verzekerd van het perfect advies. En dat niet alleen. We regelen alles van A tot Z zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van de nieuwe houtkachel of haard.

Direct contact opnemen of een afspraak maken?

Gratis magazine

In ons magazine vind u een groot deel van onze gerealiseerde projecten.

Afspraak maken

Maak een showroom afspraak en ontvang advies op maat van een van onze medewerkers.

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Showroom afspraak maken