Charlton & Jenrick - Houtkachels

Op het eerste gezicht een bijzonder merk. Ongetwijfeld vanwege de merknaam: Jydepejsen. Een Deens houtkachelmerk wat staat voor hoogwaardige kwaliteit, bijzondere technieken en natuurlijk een herkenbaar design.

Onze merken haarden en kachels

Element 4
Jacobus

Hoogwaardige kwaliteit

Jydespesjen is niet van gisteren. Sinds 1979 is Jydespsjen een toonaangevend merk voor specifiek houtkachels. Onder ander het bijzondere luchtcontrole systeem is bijzonder te noemen.

De beste kwaliteit
De houtkachels van Jydepejsen zijn van de beste kwaliteit. Verder worden deze houtkachels gekenmerkt door eenvoudig bediening en een stijlvol ontwerp. De kachels worden gemaakt door een mix van staal en gietijzer. In alle opzichten de perfecte mix om sfeer, verbranding en warmte optimaal te laten fungeren. Niet voor niets zijn de Jydepesjen kachels zo’n 30-40% zwaarder dan gelijksoortige modellen. Het bewijs van kwaliteit en duurzaamheid! 

Controlesysteem

De houtkachels van Jydepesjen zijn voorzien van een zogenoemde Dupic Air functie. Een speciaal systeem waarmee de luchttoevoer kan worden geregeld. De juiste functie om het vlammenspel en daarmee de snelheid van verbranding zelf te regelen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Magazine aanvragen

Vraag ons gratis magazine aan ontdek de vele mogelijkheden van haarden & kachels!

Afspraak maken

Plan een afspraak in en wij laten u de mogelijkheden graag live zien!

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Showroom afspraak maken