Dovre

Dovre

Dovre NV een Belgisch familiebedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van haarden en kachels van hoogwaardig gietijzer. Dovre heeft een leidende positie verworven op het gebiedt van ijzergieten. De Dovre kachels kenmerken zich door bijzonder design, uitstekend rendement en optimale verbranding.

informatie aanvragen Terug naar het overzicht

Hoogwaardig gietijzer
Gietijzer is de perfecte warmtegeleider. Vormvast en zo sterk dat het de beste garantie geeft voor uw kachel. Een specialiteit van Dovre kachels.

Historie
De Dovre kachels vinden hun oorsprong in Scandinavië. Dé plaatsen waar rendement en verwarming dagelijks bewezen moet worden. Als een eerste levensbehoefte. De voortgaande ontwikkelingen zijn daarbij van cruciaal belang. Denk bijvoorbeeld aan een externe luchttoevoer. Klinkt simpel, maar het is baanbrekend! Bij verbranding is zuurstof nodig. Dat weten we allemaal. Nemen we de zuurstof uit de ruimte op, dan gaat de luchtkwaliteit achteruit. Zeker tegenwoordig met de goed geïsoleerde woningen en beperkte ventilatiemogelijkheden.

Assortiment
Dovre biedt een breed assortiment van moderne, tijdloze of juist klassieke kachels. Altijd vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer. De kachels zijn per type verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en altijd beschikbaar in 6 standaard kleuren:

- Majolica bruin
- Cremewit
- Olijfgroen
- Glanzend zwart
- Wit
- Lichtgrijs

Benieuwd wat hoe de Dovre Kachels in uw interieur kunnen worden toegepast. Breng dan een bezoekje aan Ab van den Berg Haarden en Kachels in Barneveld. Van harte welkom!

Direct contact met ons opnemen

Magazine aanvragen?

Vraag ons gratis magazine aan ontdek de vele mogelijkheden van haarden & kachels!

Afspraak maken?

Plan een afspraak met ons in en wij laten u deze kachels graag live zien!

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Informatie aanvragen

Showroom afspraak maken