DRU

DRU

Warmtevoorziening is van alle tijden. Niet verwonderlijk dan één van de oudste bedrijven van Nederland een kachelfabrikant is. Dru Fire. Oftewel: Diepenbrock & Reigers Ulft. Sinds 1754 staat Dru Fire voor topkwaliteit.

informatie aanvragen Terug naar het overzicht

Door de productie van gietijzeren potten en pannen kreeg DRU grote bekendheid. Bij de overschakeling naar aardgas, is DRU zich gaan specialiseren in gas- en hout gestookte kachels en haarden.

Nederlands fabricaat
DRU produceert een breed en bijzonder assortiment kachels en gashaarden. Deze worden door de eigen designers ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Haast vanzelfsprekend en toch goed op te benoemen: De kachels en haarden van DRU worden conform de strengste eisen getest en gekwalificeerd. Kortom: Een DRU kachel of haard staat voor langdurig comfort. Dankzij een uniek bestel en productiesysteem garandeert DRU een snelle levering. En wel binnen 5 werkdagen. Precies volgens uw wensen. 

DRU was de eerste producent die een gashaard introduceerde met een gesloten verbrandingssysteem. Met andere woorden: Geen schoorsteen meer nodig. De innovaties blijven elkaar opvolgen. Een kort overzicht:
- EcoWave: bepaal je eigen vlammen
- Green Design: de duurzame oplossing om het hele huis te verwarmen
- PowerVent: op elke plek een haard mogelijk
- ClearView glas: een haard met glas; altijd met een helder zicht
- Easy release door system: optimaal gebruiksgemak; eenvoudige reiniging
- S-Thermatik NEO: regel het allemaal via smartphone of tablet
- Liftdeurtechniek: efficiënt openen en sluiten van de deur 

We raken niet uitgeschreven. Toch vertellen we het hele verhaal liever face-to-face. Met anderen woorden: Van harte welkom in onze showroom om de haarden van Dru te bewonderen en de mogelijkheden voor u te bekijken.

Direct contact met ons opnemen

Magazine aanvragen?

Vraag ons gratis magazine aan ontdek de vele mogelijkheden van haarden & kachels!

Afspraak maken?

Plan een afspraak met ons in en wij laten u deze kachels graag live zien!

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Informatie aanvragen

Showroom afspraak maken