Onze merken

Kalfire

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Kalfire heeft zich in 2024, onder leiding van de tweede generatie, ontwikkeld tot een wereldwijde speler in de haardenbranche. Het bedrijf richt zich op sfeer, esthetiek en duurzaamheid. Bij Kalfire gelooft men dat vuur een rustgevende werking heeft en een gevoel van verbondenheid creëert. Het ontsteken van een vuur zorgt voor diepe en duurzame banden, waardoor mensen kunnen ontspannen, genieten met vrienden en familie, en echte connecties kunnen ontwikkelen. Vuur verbindt mensen al eeuwenlang en zal dat ook in de toekomst blijven doen. 

Onze modellen

Haarden van Kalfire

Op zoek naar een elektrische haard in de omgeving van Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze via de onderstaande button!

kalfire-e-65-thumbnail

Kalfire E-65″

 3.795,00

kalfire-e-55-thumbnail

Kalfire E-55”

 3.495,00

Een ultra realistisch vlambeeld

E-series haarden

De Kalfire E-series is beschikbaar in twee verschillende modellen: de E-55″ en de E-65″. Deze modellen zijn perfect afgestemd op 55″ en 65″ televisies, waardoor je een multifunctionele en gezellige leefruimte kunt creëren. Ook zonder televisie brengt de E-series een unieke sfeer in elke kamer. 

De E-series haarden zijn meer dan gewoon een sfeerhaard. Met de E-series creëer jij je eigen lichtbeleving. Personaliseer het vuur, de gloed van de stammen, het beeld op achterwand en veel meer!

Gloeiende stammen

Het gloeibed en de gloeiende stammen in de E-series vormen de kern van het vlambeeld en voegen een extra laag authenticiteit toe aan de haardervaring.

Deze elementen zijn met veel oog voor detail vervaardigd en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Zowel het gloedbed als de stammen kunnen in intensiteit en dynamiek naar wens worden aangepast, zelfs wanneer de vlammen niet zichtbaar zijn.

Een indrukwekkende eyecatcher

Cinewall

Het hart van een gezellig huis is vaak de woonkamer, waar het interieur niet alleen uitnodigt tot ontspanning, maar ook warmte en stijl uitstraalt. Het plaatsen van een tv-meubel met daarin een sfeerhaard biedt een innovatieve oplossing die beide elementen combineert en elke ruimte transformeert tot een oase van comfort.

Een sfeerhaard op een tv-meubel of kastje is niet alleen praktisch voor het plaatsen van je televisie; het voegt ook een esthetische dimensie toe die de uitstraling van je woonruimte verrijkt. Of je nu kiest voor een minimalistisch ontwerp of een luxe variant met ingebouwde opbergruimte, een tv-meubel met een geïntegreerde elektrische haard geeft een moderne twist aan je interieur.

Als vooraanstaande fabrikant van elektrische haarden biedt Kalfire designs die perfect aansluiten bij elke interieurstijl. Of het nu gaat om een elektrische haard met ombouw of een sfeerhaard in een cinewall-opstelling, het assortiment van Kalfire onderstreept hoe een haard kan fungeren als een verfijnd element in je woonkamer.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen