Olsberg

Olsberg

Een van de oudste producenten van Duitsland is de gerenommeerde fabriek Olsberg. Al eeuwen pioniers op het gebied van haarden. Dusdanig dat de ontwikkelingen van Olsberg maatgevend genoemd kunnen worden.

informatie aanvragen Terug naar het overzicht

Innovatie
De eisen voor houtkachels zijn streng. Dat vraagt om een perfecte verbranding. Immers, optimale verbranding betekent weinig rook en dus weinig uitstoot. De kern van de techniek wordt geregeld door een automatische meting. Deze regelt vervolgens de luchttoevoer. Kortom: optimaal genieten zonder omkijken. Bijkomend voordeel is dat de kachelruit mooi schoon blijft.  

Duurzaamheid
Maximaal rendement uit verbranding. Olsberg besteedt hier heel veel aandacht aan. Uitkomst is het zogenaamde Power Systeem. Speciale stenen houden de hitte heel lang vast. Zodat de kachel na verbranding nog heel veel hitte uitstraalt. 

Combinatie met CV
Toppunt van vernieuwing is de aansluiting op de cv-installatie. De hitte die gecreëerd wordt, wordt meteen gebruikt om het water te verwarmen. Zo wordt de warmte optimaal benut. Een voorbeeld van vooruitstrevende verduurzaming.

Custom Made
De modellen van Olsberg zijn verkrijgbaar in drie standaardkleuren. Zwart, grijs of mokka. Daarnaast beidt Olsberg allerlei maatwerk mogelijkheden. Zo kan er voor elk gewenste kleur gekozen worden. Of juist voor diverse materialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden. Ab van den Berg Kachels en Haarden adviseert u graag over de kachels van Olsberg. Wij ontmoeten u graag in onze showroom in Barneveld.

Direct contact met ons opnemen

Magazine aanvragen?

Vraag ons gratis magazine aan ontdek de vele mogelijkheden van haarden & kachels!

Afspraak maken?

Plan een afspraak met ons in en wij laten u deze kachels graag live zien!

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Informatie aanvragen

Showroom afspraak maken