Altech

Altech

Al ruim 40 jaar een oerdegelijk Nederlands topproduct. Geïnspireerd door de unieke stookmethode, ontwierp en ontwikkelde Altech de zogenaamde speksteenkachels. Vanuit kennis en ervaring weet Altech steeds nieuwe technieken toe te passen. Daardoor zijn deze speksteenkachels een lust voor het oog. Maar dat niet alleen! De Altech speksteenkachels onderscheiden zich door een perfecte verbranding. De hitte die bij verbranding ontstaat wordt optimaal benut. Een goed rendement, wat ten gunste komt voor verwarming van de woning.

informatie aanvragen Terug naar het overzicht

Waarom speksteen?
De naam speksteen klinkt wellicht wat bijzonder. Eigenlijk kan dit het beste vergeleken worden met een accu. De warmte wordt dusdanig opgeslagen en vastgehouden, zodat de kachel nadat het vuur gedoofd is nog wel tot 12 uur warmte afgeeft. Daarom is een Altech kachel een goede manier om de woning te verduurzamen. Immers, hoog rendement uit de kachel komt ten goede aan de energierekening.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Ook in het kader van uitstoot. Er kan bijvoorbeeld een katalysator worden toegepast. De uitstoot wordt teruggebracht, eventuele geurtjes geneutraliseerd en het rendement nog verder verhoogd. Altech biedt een compleet assortiment houtkachels en pellet kachels. Graag nodigt Ab van den Berg Haarden en Kachels u uit in onze showroom. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van een Altech kachel in uw woning.

Direct contact met ons opnemen

Magazine aanvragen?

Vraag ons gratis magazine aan ontdek de vele mogelijkheden van haarden & kachels!

Afspraak maken?

Plan een afspraak met ons in en wij laten u deze kachels graag live zien!

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Informatie aanvragen

Showroom afspraak maken