Onze werkwijze

Onze specialisten helpen u graag

De historie van het bedrijf gaat ver terug in de geschiedenis en start met de overname van de brandstoffenhandel door Ab van den Berg. In de afgelopen jaren is het al bestaande klantenbestand alsmaar uitgebreid op de bekende locatie aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 33. Vooral vaste klanten uit Barneveld en omstreken weten al jaar en dag hun weg te vinden naar Ab van den Berg Brandstoffen.

Onze werkwijze

Voor een kachel of haard bent u bij Ab van den Berg aan het juiste adres. Vanuit een lange historie bieden wij u een professioneel advies. Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen, waarbij wij u graag ontzorgen. Van A tot Z geregeld

Stap 1

Bezoek aan de showroom

Van harte welkom. In onze ruime showroom geven wij u graag advies. De keuzes en mogelijkheden in kachel- en haardenland zijn extreem groot. Met een aantal specifieke vragen weten wij al snel in welke richting wij moeten zoeken. Keuze voor sfeer, soort brandstof en technische mogelijkheden bepalen al snel de route. Waarbij een duidelijk advies van onze kant gegarandeerd is.

Stap 2

Persoonlijk advies

Elke situatie is uniek. Daarom brengen we altijd een bezoek op locatie. Zo weten we zeker dat we een duidelijke offerte kunnen uitbrengen, zonder verrassingen.

Stap 3

Duidelijke offerte

Favoriete model uitgezocht? Of meerdere opties? Dan ontvangt u van ons een duidelijke offerte, zonder kleine lettertjes. We specificeren precies de aanschaf, maar ook montagekosten en eventuele toebehoren. Geen verrassingen achteraf.

Stap 4

Installatie na akkoord

Akkoord? Dan gaan we aan de slag. U krijgt van ons een duidelijke bevestiging, waarin we levertijd en installatie afstemmen. De installateurs van Ab van den Berg zijn echte vakmensen. We zorgen ervoor dat we van A tot Z alles regelen. Netjes en vakkundig. 

Stap 5

Goede instructies

Genieten begint met het juiste gebruikersadvies. We gaan pas weg als alle vragen beantwoord zijn en u precies weet wat u wel en niet moet doen.

Stap 6

Service & onderhoud

Ons bedrijf is ontstaan vanuit service en onderhoud aan kachels en haarden. Dat is te merken. Ook voor service en onderhoud staan we graag voor u klaar. Zodat u gegarandeerd heel lang kunt genieten van uw haard of kachel.

Onze showroom

Laat u inspireren & adviseren

Kom langs in onze showroom in Barneveld en laat je inspireren door ons diverse aanbod aan haarden en kachels. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte warmtebron voor jouw huis. Ervaar de warmte en sfeer zelf bij Ab van den Berg Haarden en Kachels.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen