Momenteel hebben wij geen buitenhaarden op onze website staan. Kom langs of maak een afspraak om de mogelijkheden voor een buitenhaard te bespreken.

We leven steeds meer buiten. Niet verwonderlijk dat de buitenhaard steeds populairder wordt. Met een kachel of haard op het terras of in de veranda kan ’s avonds nog lang genoten worden van het buitenleven.

Vele mogelijkheden

Bij een buitenhaard wordt meestal gedacht aan een houtkachel. Dat is maar gedeeltelijk waar. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden. Den bijvoorbeeld eens aan een buitenhaard gestookt op gas. Of zelfs op bio-ethanol. Ook voor plaatsing van buitenhaarden bent u bij Ab van den Berg op het juiste adres. Inclusief de aansluitingen en plaatsing van het rookkanaal!

Ruime collectie

Ab van den Berg Kachels en Haarden biedt een ruime collectie buitenhaarden. We realiseren ons dat elke situatie uniek is. Daarom geven wij graag maatwerk advies. Zodat u precies weet welke haard het beste in uw situatie past. Van harte welkom in onze showroom in Barneveld. Wij geven u graag een vrijblijvend advies. Altijd verzekerd van de juiste keuze.

Direct contact opnemen of een afspraak maken?

Gratis magazine

In ons magazine vind u een groot deel van onze gerealiseerde projecten.

Afspraak maken

Maak een showroom afspraak en ontvang advies op maat van een van onze medewerkers.

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Showroom afspraak maken