De wereld van warmtebronnen veranderd snel. Waar jaren geleden alle focus op gas lag, wordt er nu compleet overgeschakeld naar elektriciteit. Alles zal te maken hebben met de zogenoemde energietransitie. Het feit dat er steeds meer huizen worden gebouwd zonder gasaansluiting, dwingt de ontwikkelaars van haarden tot noviteiten. Dat is ruimschoots gelukt.

Ruime collectie

Ab van den Berg Haarden en Kachels biedt een ruime collectie elektrische haarden. Het klinkt bijzonder als we zeggen dat het vuur haast niet te onderscheiden is van bijvoorbeeld een gashaard. Moderne elektrische haarden geven een behaaglijke warmte en een sfeervolle beleving. Het vlammenspel geeft een levendig en realistische belevering. Waarbij de warmte tot in detail geregeld kan worden. Technieken als waterdamp en ledverlichting worden ingezet om de beleving van vuur en warmte perfect te imiteren. Technisch gezien heeft u alleen een stopcontact nodig. Moeiteloos geïnstalleerd op elke gewenste plaats.

Voordelen

Groot voordeel is dat een elektrische haard op elke gewenste plaats ingebouwd kan worden. Geen beperkingen met het oog op rookkanalen of warmteafgifte. Zo is een elektrische haard een perfecte oplossing voor plaatsing in een appartement of kantoor.

Een deel van onze gerenommeerde leveranciers hebben zich toegelegd op de ontwikkeling van het elektrische haarden. Bijvoorbeeld Faber, Element4 en Dru en Element4 hebben revolutionaire stappen gezet op het gebied van het ‘elektrische vuur’.

Wilt u de sfeer en beleving van elektrische haarden ervaren. Kom dan gerust een bezoek brengen aan onze showroom in Barneveld. Hier ervaart u de mogelijkheden van elektrische haarden live. Van harte welkom!

Direct contact opnemen of een afspraak maken?

Gratis magazine

In ons magazine vind u een groot deel van onze gerealiseerde projecten.

Afspraak maken

Maak een showroom afspraak en ontvang advies op maat van een van onze medewerkers.

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Showroom afspraak maken