Geef je kamer eenvoudig de juiste sfeer met een bio-ethanol kachel. En dat zonder schoorsteen of rookkanaal. De bio ethanol haarden zijn verkrijgbaar in allerlei klassieke en moderne ontwerpen. Met een bio ethanol haard wordt vooral sfeer gecreëerd. Wilt u een haard of kachel met een forse warmteopbrengst? Dan kunt u beter kiezen voor gas of hout als brandstof.

Wat is Bio-ethanol

Bio-ethanol is een 100% biologische brandstof gemaakt van mais, tarwe, suikerbieten en rogge. Bij de verbranding van bio-ethanol komt alleen waterdamp en een kleine hoeveelheid niet schadelijke kooldioxide vrij. Bio ethanol is dus een veilige, schone en biologische brandstof. Deze brandstof is relatief goedkoop, en met name bedoelt voor het creëren van sfeerbeleving. Wel belangrijk om goed op te letten op de kwaliteit van bio-ethanol. Slechte kwaliteit kan stank veroorzaken en bovendien veel roet uitstoten.

Uitvoeringen

Bio ethanol haarden zijn er in verschillende varianten. Denk hierbij aan inbouwhaarden of zelfs buitenhaarden. De aanschaf van een bio ethanol haard biedt een groot aantal voordelen. Waarbij gemak en duurzaamheid de hoofdrol spelen. We hebben we in het kort voor u opgesomd:

- Milieuvriendelijke brandstof
- Eenvoudig te installeren
- Prachtig vlammenbeeld en sfeerbeleving
- Plaatsing zonder aansluiting op rookkanaal of schoorsteen
- Roetvorming of schadelijke gassen zijn uitgesloten. Ook geen stank of walm.

Bio ethanol haarden zijn er in allerlei soorten en maten. We bieden zelfs modellen die geschikt zijn voor buitengebruik. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een bio ethanol haard zijn in uw situatie. Kom dan eens langs in Barneveld. Wij presenteren de voordelen van een bio ethanol haard live!

Direct contact opnemen of een afspraak maken?

Gratis magazine

In ons magazine vind u een groot deel van onze gerealiseerde projecten.

Afspraak maken

Maak een showroom afspraak en ontvang advies op maat van een van onze medewerkers.

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Showroom afspraak maken