Faber

Faber

Jan Gerrits Faber ontstak in 1844 het vuur in het Friese Franeker. Vanuit zijn smederij legde hij de basis voor het huidige aanbod haarden en kachels. Ruim 175 jaar ervaring staat voor vakmanschap, haarden en kachels.

informatie aanvragen Terug naar het overzicht

Zoals Faber zelf schrijft: “Onze passie gaat niet alleen om het vuur, maar nog meer om de warmte die het brengt …”. Wat ons betreft een krachtige samenvatting van de sfeer en beleving van haarden. 

Toonaangevend
De mensen van Faber kunnen letterlijk vuurmakers worden genoemd. Het mooiste sfeervuur van de gashaarden komt tot stand door de vernieuwende technologie, die Faber ontwikkelde. Ontwikkelingen gaan verder. Wat te denken van haarden op (bio)propaan of elektrische haarden met waternevel en LED verlichting.

Gas- en elektrische haarden
Faber biedt een uitgebreid assortiment haarden. Een gashaard, elektrische of zelfs een buitenhaard. Ab van den Berg haarden en kachels adviseert u graag over de mogelijkheden van Faber Kachels.

Maatwerk
De kachels van Faber worden op maat gemaakt. Zodoende bent u in staat om de kachel precies samen te stellen zodat deze perfect in het interieur past.

Direct contact met ons opnemen

Magazine aanvragen?

Vraag ons gratis magazine aan ontdek de vele mogelijkheden van haarden & kachels!

Afspraak maken?

Plan een afspraak met ons in en wij laten u deze kachels graag live zien!

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Informatie aanvragen

Showroom afspraak maken