Jacobus

Jacobus

De houtkachels waar de liefhebber meteen verliefd op wordt. De Jacobus houtkachels staan voor duurzaamheid, ultraschoon en een eenvoudige bediening. Bijzonder is de vernieuwende verbrandingstechniek. Met een zeer lage CO2 uitstoot tot gevolg.

informatie aanvragen Terug naar het overzicht

De vernieuwende verbrandingstechniek laat zich kortweg omschrijven als: meer vuur, minder rook. Dat geeft voordelen. De ruit van de kachel blijft schoon, dus optimaal zicht op het vlammenspel. Het merk Jabocus heeft zich gefocust op houtkachels. Daarmee mag Jacobus een echte specialist genoemd worden. Natuurlijk is de kachel eenvoudig te bedienen. Door met een enkele knop de luchtinlaat te regelen, bent u zelf perfect in staat het vuur te regelen.

Modellen
Jacobus houtkachels worden geleverd in drie verschillende modellen. Bijzonder is dat u per model het vermogen kunt kiezen:  

- JAcobus 6: van 3,5 tot 7 KW
- JAcabus 9: van 5 tot 10 KW
- JAcobus 12: van 8 tot 14 KW.

Alle modellen zijn voorzien van een boven aansluiting én achter aansluiting. Zo kan de Jacobus haard in elke situatie geplaatst worden.

Ab van den Berg is de specialist voor Jacobus houtkachels. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct contact met ons opnemen

Magazine aanvragen?

Vraag ons gratis magazine aan ontdek de vele mogelijkheden van haarden & kachels!

Afspraak maken?

Plan een afspraak met ons in en wij laten u deze kachels graag live zien!

Element 4
Jacobus

Gratis magazine aanvragen

Informatie aanvragen

Showroom afspraak maken