Onze merken

Cocoon Fires

Fire by design since 1979

De Cocoon haarden zijn ontworpen door de gerenommeerde designer Federico Otero. Met zijn ontwerpen heeft Federico unieke en smaakvolle producten gecreëerd. De haarden branden op bio-ethanol en bieden schone, milieuvriendelijke warmte en sfeer.

Deze designvolle items zijn niet alleen decoratief, maar creëren dankzij de echte vlammen een compleet sfeervolle beleving. Het minimalistische ontwerp maakt de haarden niet alleen zeer stijlvol, maar ook uiterst effectief.

Onze modellen

Haarden van Cocoon Fires

Op zoek naar een bio-ethanolhaard in de omgeving van Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze via de onderstaande button!

cocoon-fires-terra-rvs-thumbnail

Cocoon Fires Terra (RVS)

 3.382,00

cocoon-fires-aeris-rvs-thumbnail

Cocoon Fires Aeris (RVS)

 3.624,00

cocoon-fires-vellum-zwart-thumbnail

Cocoon Fires Vellum (Zwart)

 2.535,00

cocoon-fires-pedestal-zwart-thumbnail

Cocoon Fires Pedestal (Zwart)

 2.656,00

Haarden voor iedere ruimte

Cocoon Fires biedt een indrukwekkend assortiment haarden en producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook uitzonderlijk stijlvol. De haarden tonen aan dat functionaliteit en elegantie perfect samen kunnen gaan. Elke haard voegt op unieke wijze een extra dimensie toe aan een ruimte, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

De ontwerpen, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, passen naadloos in diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek. Bovendien zijn alle haarden eenvoudig te installeren en vereisen ze minimaal onderhoud, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van de ambiance die ze creëren. 

Modern én milieuvriendelijk

Een bio-ethanol haard is een moderne en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing die steeds populairder wordt.

In tegenstelling tot traditionele haarden die hout of gas gebruiken, werkt een bio-ethanol haard op bio-ethanol. Deze hernieuwbare brandstof wordt geproduceerd uit biomassa, zoals suikerbieten of maïs. Kortom: Een schone brandstof die geen rook, as of roet uitstoot.

Eenvoudige installatie

Een bio-ethanol haard is veel gemakkelijker te installeren dan een traditionele haard. Doordat er geen schoorsteen nodig is, kun je de haard op elke gewenste plek in je huis plaatsen. Dit maakt het mogelijk om van een haard in elke kamer te genieten, zonder de kosten en moeite die gepaard gaan met het installeren van een schoorsteen.

Daarnaast is een bio-ethanol haard een milieuvriendelijkere keuze. Het gebruik van bio-ethanol helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Bio-ethanol is een hernieuwbare brandstof die niet alleen energie produceert, maar ook CO2 uitstoot die tijdens de groeifase door de gebruikte biomassa is opgenomen.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen