Onze merken

Dimplex

Duurzaam comfort

De elektrische sfeerhaarden van Dimplex gaan verder dan gewone elektrische haarden door een indrukwekkende illusie van echt vuur te creëren. Ze bieden een boeiend vlammenspel, gloeiende houtblokken, het knisperen van hout en zelfs vonkjes die af en toe lijken weg te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en gezelligheid in huis.
 
Dimplex is een toonaangevende pionier in elektrische sfeerhaarden en heeft talrijke innovaties op haar naam staan, zoals de Opti-V®, Optiflame® en Optimyst® technieken.

Onze modellen

Haarden en Kachels van Dimplex

Op zoek naar een elektrische haard van Dimplex in de omgeving van Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Bekijk alle modellen alvast via de onderstaande button!

dimplex-3-step-multi-colour-optimyst-thumbnail

Dimplex 3 Step Multi Colour Optimyst

 3.267,00

dimplex-opti-v-vista-130-i-thumbnail

Dimplex Opti-V Vista 130 I

Prijs op aanvraag

dimplex-opti-myst-cassette-600-led-elektrische-haard-excl-houtset-thumbnail

Dimplex Opti-myst Cassette 600 LED elektrische haard (excl. houtset)

 847,00

dimplex-opti-myst-cassette-500-retail-elektrische-haard-thumbnail

Dimplex Opti-myst Cassette 500 Retail elektrische haard

 1.228,00

Vuur uit water

Opti-Myst

Bij een elektrische haard met Opti-myst® technologie bevindt zich onder het gloeibed een watertank. Een vernevelaar in deze tank produceert een fijne nevel van water. Achter de watertank zijn lampen geplaatst die de lucht verwarmen, waardoor de nevel naar boven stijgt. Deze opstijgende waternevel verspreidt zich over het gloeibed en weerkaatst in het LED- of halogeenlicht, waardoor een levendig flakkerend vuurbeeld ontstaat dat net echt lijkt.
 
Doordat een donkere achtergrond niet nodig is, kan het driedimensionale vuureffect van alle kanten worden bekeken. De vlammen bewegen natuurlijk en reageren op luchtstromen, wat het realistische effect verder versterkt.

Rustgevende vlammen

Opti-Flame

Elektrische haarden met Optiflame® technologie zijn voorzien van een lichtbron, een decoratief bed van hout of kolen, en een bewegende as met spiegels. Deze spiegels zijn gebogen en gedraaid om een groot en onregelmatig spiegelend oppervlak te creëren.

Dit zorgt ervoor dat het licht op talloze manieren breekt, wat bijdraagt aan het vuureffect. Hoe meer de afzonderlijke elementen bewegen, hoe realistischer het flakkeren van de ‘vlammen’ wordt.

De magie van vlammen

Opti-V

Een indrukwekkende innovatie van Dimplex is de lijn haarden met de Opti-Virtual® techniek. Met deze technologie introduceren zij een nieuwe categorie sfeerhaarden.

De Opti-Virtual® haarden gaan verder dan gewone elektrische haarden door een levensecht vlammenspel te creëren, compleet met knisperende geluiden en vonkjes die lijken weg te springen. Deze techniek is gebaseerd op het Pepper’s Ghost-principe, dat illusies van verschijningen creëert en veel wordt gebruikt in grote attracties, theaterproducties en musea. Dimplex heeft deze techniek verfijnd voor de Opti-Virtual®, die eenvoudig en naar eigen smaak in elke ruimte kan worden ingebouwd.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen