Onze merken

DRU

Succesvol sinds 1754

DRU biedt een breed en bijzonder assortiment kachels en gashaarden, ontwikkeld door eigen ontwerpers en geproduceerd in Nederland. Hun kachels en haarden worden conform de strengste eisen getest en gekwalificeerd, wat garant staat voor langdurig comfort. Dankzij een uniek bestel- en productiesysteem kunnen zij snelle levering garanderen, binnen 5 werkdagen en precies volgens uw wensen.

DRU was de eerste fabrikant die een gashaard met een gesloten verbrandingssysteem introduceerde, waardoor een schoorsteen overbodig werd. De innovaties blijven zich voortdurend opvolgen.

Onze modellen

Haarden en Kachels van DRU

Op zoek naar een haard van DRU in omgeving Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard en voorzien u van een passend advies! Kom gerust langs in onze showroom en wij voorzien u graag van advies op maat.

dru-virtuo-100-3-evolve-thumbnail

DRU Virtuo 100/3 Evolve

 5.295,00

A
dru-maestro-60-3-tall-eco-wave-thumbnail

DRU Maestro 60/3 Tall Eco Wave

 5.850,00

A
dru-maestro-75-tall-eco-wave-tunnel-gashaard-thumbnail

DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard

 7.940,00

A
dru-circo-gaskachel-thumbnail

DRU Circo gaskachel

 4.725,00

Kies voor sfeer en bedieningsgemak

Gashaarden

DRU biedt een breed scala aan gashaarden in diverse typen, stijlen en uitvoeringen. De nieuwste generatie gashaarden combineert hoog rendement met milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak. Ontdek de mogelijkheden en vind de gashaard die perfect bij jou past.
 
Bij het ontwerpen van elke gashaard wordt er rekening gehouden met de rol die een haard speelt in het leven van onze klanten. Zij streven naar de optimale beleving van warmte, sfeer en comfort. De nieuwe duurzame gashaarden zijn voorzien van innovaties op het gebied van energiebesparing en kunnen werken op propaangas. Ook de combinatie van een warmtepomp met een haard is een duurzaam en toekomstbestendig alternatief. Een warmtepomp verzorgt de basiswarmte, terwijl een gashaard voor extra warmte zorgt op koude winterdagen. Een gashaard blijft daarom een verantwoorde investering.

Levensechte vlammen

Elektrisch, duurzaam én sfeervol

Een elektrische inbouwhaard biedt de volledige vuurbeleving zonder uitstoot. Geniet van levensechte houtvlammen, aangename warmte en een knisperend geluid. De Virtuo plaats je eenvoudig op elke gewenste plek in huis, zonder dat je een schoorsteen of afvoer nodig hebt. Met slechts een stopcontact kun je al genieten van een romantisch haardvuur.

De Virtuo is een volledig elektrische sfeerhaard die tevens als verwarming functioneert. Alle elektrische haarden van DRU zijn uitgerust met een eenvoudig te bedienen warmte-element. Hierdoor kun je genieten van de warmte en sfeer van een haard zonder traditionele brandstoffen. Sluit de haard aan op een stopcontact en verwarm de ruimte met een druk op de knop.

Lees hier nog meer voordelen van een elektrische haard!

Functionele verwarming

Gevel- en schoorsteenkachels

Gaskachels zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een klassieke gaskachel of een moderne variant, er is voor ieder wat wils. Kies je voor een vrijstaande of vrijhangende gaskachel? Ontdek ons uitgebreide assortiment en vergelijk de verschillende modellen.

Gevelkachels zijn ontworpen volgens het gesloten systeemprincipe, wat de installatie eenvoudig maakt. Ze kunnen direct aan de achterzijde door de buitengevel worden aangesloten, waardoor ze minder ruimte innemen. De geveldoorvoer bestaat uit twee delen: een afvoer- en een toevoerkanaal, die gecombineerd zijn. Dit voorkomt dat rookgassen terug naar binnen komen via bijvoorbeeld ramen of ventilatieroosters.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen