Onze merken

EdilKamin

Kwalitatief hoogwaardige pelletkachels

Het merk Edilkamin is al meer dan 55 jaar een voorloper in hout- en pelletverwarming en heeft zich ontwikkeld tot een expert in de nieuwste technologieën voor steeds duurzamere en energiezuinigere huisverwarming. Dankzij de strenge eisen voor pelletkachels en een continu evoluerende markt, bieden zij geavanceerde technologische oplossingen met pelletkachels die een uiterst verzorgd design hebben en voldoen aan de modernste standaarden. 

Het Italiaanse merk streeft naar maximale betrouwbaarheid en productveiligheid, gewaarborgd door voortdurende, strenge controles op elk toestel. Edilkamin exporteert zijn pelletkachels met succes naar meer dan 30 landen, zowel onder de naam Edilkamin als onder EK63, een ander merk dat eveneens bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige pelletkachels binnen ieders bereik.

Onze modellen

Haarden en Kachels van EdilKamin

Op zoek naar een pelletkachel van Edilkamin in de omgeving van Barneveld? Wij hebben verschillende modellen opgesteld staan. Kom gerust langs in onze showroom en wij voorzien u graag van advies op maat.

A+
edilkamin-dania-air-tight-pelletkachel-thumbnail

Edilkamin Dania Air Tight pelletkachel

 4.126,00

A+
edilkamin-myrna-plus-pelletkachel-thumbnail

Edilkamin Myrna Plus pelletkachel

 4.331,00

A+
edilkamin-lena-pelletkachel-thumbnail

Edilkamin Lena pelletkachel

 3.134,00

A+
edilkamin-slide2-7-up-thumbnail

Edilkamin Slide2 7 Up

 2.917,00

uitstekend geïsoleerd

Wat maakt het merk zo bijzonder?

De pelletkachels van Edilkamin onderscheiden zich door hun prachtige vuurzicht, dankzij een relatief grote ruit en een robuuste gietijzeren structuur en verbrandingskamer. Dit materiaalgebruik verlengt de levensduur van de kachel aanzienlijk. Bovendien zijn de kachels van Edilkamin uitstekend geïsoleerd, wat resulteert in een stille werking. De installatie van deze toestellen is eenvoudig, met minimale instellingen voor zowel de installateur als de consument. Daarnaast zorgen de pelletkachels van Edilkamin voor een zeer schone verbranding, wat het onderhoud tot een minimum beperkt. Uiteraard is, net als bij andere pelletkachels, jaarlijks onderhoud essentieel.

Multifunctioneel

De voordelen van EdilKamin pelletkachels:

  • Uitgerust met de modernste technieken: Alle toestellen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en bieden veel gemak.
  • Verwarming van meerdere ruimtes: Afhankelijk van het model kunnen naast de installatieruimte ook aangrenzende ruimtes via kanalisatie worden verwarmd.
  • Zuinig in verbruik: Pellets behoren tot de efficiëntste brandstoffen, wat zorgt voor een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen