Onze merken

Faber

Succesvol sinds 1844

Veel mensen kennen Faber nog van de eerste gaskachels. Maar het bedrijf bestaat zelfs nog langer. In 1844 legde Jan Gerrits Faber in Franeker al de basis voor het huidige Faber met de oprichting van een grofsmederij. 

De aardgasbel in Slochteren zorgde in de jaren zestig voor de eerste grote vraag naar gashaarden. Daarop anticipeerde Faber met nieuwe producten en technieken. In de jaren daarna was Faber marktleider op het gebied van schoorsteen gebonden haarden. Ook heeft het merk als eerste de gesloten verbrandingstechniek geïntroduceerd dat gebeurde in 1996.

Onze modellen

Haarden en Kachels van Faber

Op zoek naar een elektrische- of gashaard in omgeving Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard en voorzien u van een passend advies!

faber-e-box-1000-450-doorkijkhaard-thumbnail

Faber e-BoX 1000/450 Doorkijkhaard

Prijs op aanvraag

A
faber-matrix-450-500-iii-driezijdig-thumbnail

Faber Matrix 450/500 III Driezijdig

Prijs op aanvraag

B
faber-matrix-800-500-iii-driezijdig-thumbnail

Faber Matrix 800/500 III Driezijdig

Prijs op aanvraag

B
faber-matrix-1050-650-ii-hoek-thumbnail

Faber Matrix 1050/650 II Hoek

Prijs op aanvraag

Verschillende vlamtechnieken

Verschillende series Faber haarden

Faber Matrix gashaarden: luxe gashaarden die in verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar zijn.
Faber Matrix Hybrid: gashaarden met de Hybrid Pro Light (HPL)-techniek.
Faber vrijstaande gaskachels
Faber E-Matrix Mood/Linear/Vertical: luxe elektrische inbouwbaarden met de OptiMyst technologie.
Faber E-Slim: lage en lange luxe elektrische haarden met OptiMyst.

De E-Matrix

De kers op de taart

Geniet van uw eigen vuurbeleving en ervaar de mooiste momenten bij uw ideale haard. Hoe die eruit ziet? Dat bepaalt u helemaal zelf. Uw leefomgeving is een weerspiegeling van uw eigen persoonlijkheid. En dat kan met de MatriX. U bepaalt zelf wat de wensen zijn: u kunt uw haard helemaal samenstellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de haard met een afstandsbediening, tablet of smartphone te bedienen. Dit alles met de Intelligente Technical Control app (ITC).

Makkelijk te gebruiken

De gratis Faber app

De ITC App is een baanbrekende innovatie van Faber haarden en is bijzonder succesvol. Deze ITC, in combinatie met een app voor Android en iOS, is geschikt voor alle Faber haarden, zowel inbouw- als vrijstaande modellen. De ITC App heeft zich bewezen als betrouwbaar en stabiel. De mooi ontworpen app maakt de bediening van uw haard eenvoudig en intuïtief. Met deze app kunt u de haard moeiteloos bedienen en alles naar wens instellen, waardoor u het verbruik zelf kunt reguleren. Naast bediening biedt de app informatie over het aantal stookuren, kamertemperatuur, wanneer onderhoud nodig is en nog veel meer. Hierdoor kan het toestel zelfstandig ingrijpen wanneer de temperatuur te hoog wordt.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen