Onze merken

Fair Fires

Duurzaam, warmte en design

Fair Fires is trots om eindelijk een elektrische haard te presenteren die aan hun hoge standaarden voldoet, en daarom dragen deze haarden hun eigen naam. Dit is de nieuwe generatie van uiterst efficiënte, betrouwbare en stijlvolle elektrische haarden van topkwaliteit. Ze vormen de eyecatcher in elke woning.

Met deze haarden heeft de gebruiker volledige controle over de warmte, het licht en het geluid van knisperend houtvuur, allemaal binnen handbereik. De functies zijn eenvoudig in te stellen en te bedienen via de afstandsbediening, Alexa, of de app op een smartphone of smartwatch. Gebruikers kunnen hun haard op elk moment eenvoudig aanpassen aan hun persoonlijke wensen.

Onze modellen

Haarden en Kachels van Fair Fires

Op zoek naar een elektrische haard in de omgeving van Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze alvast via de onderstaande button!

fair-fires-tru-vizion-pano-x-1500-front-thumbnail

Fair Fires Tru Vizion Pano X 1500 Front

 4.495,00

fair-fires-tru-vizion-solution-1750-tweezijdig-thumbnail

Fair Fires Tru Vizion Solution 1750 Tweezijdig

 4.195,00

fair-fires-tru-vizion-pano-700-driezijdig-thumbnail

Fair Fires Tru Vizion Pano 700 Driezijdig

 3.045,00

fair-fires-tru-vizion-stove-thumbnail

Fair Fires Tru Vizion Stove

 2.395,00

Met oog voor detail

Tru Vizion Solution

In het assortiment biedt de Tru Vizion Solution-serie een reeks luxe haarden. Deze prachtige haarden, met oog voor detail, zijn geschikt voor zowel staande opstellingen op de vloer als hangende installaties aan de wand. Het enige wat u nodig heeft, is een vlakke ondergrond.

De haarden zijn beschikbaar in verschillende breedtes, variërend van 750 mm, 1000 mm, 1250 mm, 1500 mm, 1750 mm tot zelfs 2000 mm. Met deze vele keuzemogelijkheden kunt u uw eigen unieke designhaard samenstellen.

Een panoramisch beeld

Tru Vizion Pano

Op zoek naar een extra smalle of juist een zeer brede haard? Of droomt u van een nog mooier panoramisch beeld? Misschien wenst u een hogere haard? Voor al deze specifieke wensen heeft Fair Fires de oplossing.
 
Met de Tru Vizion Pano-serie bieden zij haarden aan met een breedte variërend van 700 mm tot 2000 mm. Wij denken met u mee om de haard te realiseren die u voor ogen heeft. 
 
Deze serie biedt verschillende vlamkleuren dan de eerder genoemde negen, waardoor u meer dan genoeg keuze heeft om uw ideale sfeer te creëren.

App of afstandsbediening

Gemakkelijk te bedienen

Alle Fair Fires haarden worden geleverd met een afstandsbediening, waarmee u vanuit uw luie stoel eenvoudig de vele functies van uw haard kunt bedienen.

Naast de afstandsbediening, is er ook een app beschikbaar waarmee u de haard kunt bedienen. Na het downloaden van de speciale app kunt u, waar u ook bent, uw haard aanzetten zodat het aangenaam warm is wanneer u thuiskomt.

Naast dit gemak biedt de app ook tal van andere functies die u op afstand kunt instellen en regelen. Deze functies zijn eveneens beschikbaar voor smartwatches en Alexa, waardoor u uw haard eenvoudig kunt aanpassen aan uw wensen, ongeacht waar u zich bevindt.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen