Onze merken

Icon Fires

Duurzaam, warmte en design

Met jarenlange ervaring is Icon Fires dé expert op het gebied van bio-ethanolhaarden. Het merk staat bekend om zijn exclusieve haarden en biedt een assortiment aan van hoogwaardige lineaire branders, wandhaarden en inbouwhaarden, die allemaal op bio-ethanol werken.

Dankzij de zorg en aandacht bij de ontwikkeling onderscheidt het luxe merk zich in de markt en vormen ze indrukwekkende blikvangers in elke ruimte.

Onze modellen

Haarden en Kachels van Icon Fires

Op zoek naar een bio-ethanol haard in de omgeving van Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze alvast via de onderstaande button!

icon-fires-round-burner-thumbnail

Icon Fires Round Burner

 1.264,00

icon-fires-slimline-brander-1400mm-thumbnail

Icon Fires Slimline brander 1400mm

 2.783,00

icon-fires-nero-wall-frame-1450-thumbnail

Icon Fires Nero Wall Frame 1450

 3.799,00

icon-fires-double-sided-slimline-firebox-2000-met-slimline-1400-brander-thumbnail

Icon Fires Double Sided Slimline Firebox 2000 met Slimline 1400 Brander

 7.115,00

Met oog voor detail

Slimline Firebox

De Slimline serie biedt een perfecte oplossing voor smalle ruimtes. Deze bio-ethanolhaarden zijn de breedste op de markt in verhouding tot hun smalle afmetingen, met modellen verkrijgbaar tot een lengte van 2 meter.

Dankzij hun geringe diepte zijn de haarden uit deze serie eenvoudig in te bouwen. De doorkijkmodellen uit deze serie maken het mogelijk om twee ruimtes met elkaar te verbinden. Net als alle andere modellen van Icon Fires zijn deze haarden gemakkelijk te bedienen met het vlamcontrolesysteem en produceren ze geen rook en minimaliseren ze geuroverlast.

Ook voor buiten!

Round Burner

Met de ronde bio-ethanolbrander kunt u unieke settings creëren. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen is deze brander geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast is het bij deze ronde brander eenvoudig om de warmte en de vlam te regelen.

Dé oplossing voor smalle ruimtes

Slimline branders

Dankzij hun slanke afmetingen bieden de Slimline Linear Burners de mogelijkheid voor compacte installaties, zowel binnen als buiten. Deze branders produceren een uitgerekte, continue vlam die hoogwaardig en schoon brandt op bio-ethanol, een milieuvriendelijke en hernieuwbare energiebron. De elegante proporties van de Slimline burners accentueren een dramatisch effect in elke ruimte.

Met de mogelijkheid om de vlamintensiteit en temperatuur te controleren, bieden de Slimline branders een gepersonaliseerde installatie-ervaring. U kunt uw eigen haard ontwerpen met het assortiment Slimline Burners, dat ook compatibel is met de Slimline Firebox en het Nero Fire Wall-systeem. Dit maakt deze branders perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waarbij de hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en stijlvolle functionaliteit.

Voor alle ruimtes

Nero wandhaard

Met de Nero-serie voegt u moeiteloos sfeer toe aan uw ruimte. Deze bio-ethanolhaarden zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen met een ophangbeugel.

De branders, vervaardigd uit robuuste materialen zoals alle Icon Fires-producten, zijn gemakkelijk te bedienen. Naast hun efficiëntie, genereren deze haarden geen rook en is eventuele geurhinder tot een minimum beperkt.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen