Onze merken

Jydepejsen

Fire by design since 1979

Al meer dan 40 jaar creëert Jydepejsen innovatieve Deense houtkachels van een klasse apart. Alle toestellen zijn van een hoog technologisch niveau, hebben een strak design, gemaakt met de beste materialen en zijn milieuvriendelijk. Het merk is door en door Deens en onze houtkachels zijn ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers die buitengewone resultaten creëren.

Onze modellen

Haarden en Kachels van Jydepejsen

Wij hebben verschillende houtkachels opgesteld staan in onze showroom in Barneveld. Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze alvast via de onderstaande button!

A+
jydepejsen-cozy-classic-met-zijruiten-thumbnail

Jydepejsen Cozy Classic met zijruiten

 3.995,00

A
jydepejsen-h530-modern-thumbnail

Jydepejsen H530 Modern

 3.295,00

A+
jydepejsen-mido-speksteen-thumbnail

Jydepejsen Mido speksteen

 4.125,00

A+
jydepejsen-cubic-215-thumbnail

Jydepejsen Cubic 215

 5.275,00

Over het merk

Moderne technieken met DuplicAir®

De DuplicAir® is een speciaal ontwikkeld regelsysteem voor de beluchting van de kachel dat zorgt voor een optimale verbranding. Dit gepatenteerde systeem biedt de gebruiker een zeer eenvoudige bediening en een optimale verwarmingsoplossing gedurende de gehele levensduur van de kachel.

Ontdek de warmte van speksteen

In 1986 ging het Deense merk als een van de eerste samenwerkingen aan met de Finse speksteenfabrikant Tulikivi. Deze samenwerking is sindsdien alleen maar sterker geworden. Tulikivi heeft meer dan 35 jaar ervaring in het delven en bewerken van hoogwaardig speksteen, afkomstig uit Finland.

De volledige Troja-serie is opgebouwd uit grote blokken speksteen en is beschikbaar in drie verschillende hoogtes. Bovendien is deze serie eenvoudig te installeren. Er is ook een optie voor speksteen aan de binnenkant. Daarnaast zijn de Cosmo, Sigma en Senza modellen ook verkrijgbaar met speksteenbekleding.

Inzethaarden

Het Deense merk staat vooral bekend om haar vrijstaande houtkachels, maar heeft ook een aantal inzethaarden in het assortiment.

Een inzet houthaard biedt meer dan alleen functionele verwarming; het creëert ook een unieke warmte van verbinding en gezelligheid. Een knisperend vuur nodigt uit tot samenzijn met familie en vrienden, voegt sfeer toe, geeft een gevoel van comfort en bevordert ontspanning.

Een inzet houthaard kan gemakkelijk in een bestaande situatie worden geïnstalleerd zonder ingrijpend breekwerk. Met de inzet houthaarden van kunt u ongestoord genieten van deze voordelen!

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen