Onze merken

Thermorossi

Italiaanse perfectie

Thermorossi, gevestigd in een provincie met een rijke traditie in metaalbewerking en een open houding vergeleken met moderne technologie, is al meer dan 50 jaar succesvol actief in de verwarmingssector. Het bedrijf is nu een van de toonaangevende en meest geavanceerde Europese fabrikanten van hout-, pellet- en zonneverwarmingstechnologieën. De producten worden voortdurend onderworpen aan strenge tests door onafhankelijke instanties om de productiekenmerken, efficiëntie, CO-uitstoot en de kwaliteit van het productieproces te evalueren. Elke productiefase, van lasersnijden tot buigen, lassen en monteren, is een essentieel onderdeel van ons bedrijfs-DNA. Thermorossi produceert volgens de nieuwste technologieën en elk product voldoet aan de strengste Europese normen.

Onze modellen

Haarden en Kachels van Thermorossi

Wij hebben verschillende houtkachels van Thermorossi opgesteld staan in onze showroom in Barneveld. Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze alvast via de onderstaande button!

A+
thermorossi-bellavista-s2-silent-pelletkachel-thumbnail

Thermorossi Bellavista S2 Silent pelletkachel

 7.040,00

A+
thermorossi-popstar-6-pelletkachel-thumbnail

Thermorossi Popstar 6 pelletkachel

 4.501,00

A+
thermorossi-essenza-metalcolor-pelletkachel-thumbnail

Thermorossi Essenza Metalcolor pelletkachel

 4.688,00

A+
thermorossi-dorica-supreme-metalcolor-pelletkachel-thumbnail

Thermorossi Dorica Supreme Metalcolor pelletkachel

 5.822,00

stil genieten

Thermorossi stille pelletkachels

De pelletkachels van Thermorossi onderscheiden zich doordat ze erg stil zijn. Deze toestellen zijn speciaal ontworpen om minimale geluidsoverlast te veroorzaken, waardoor ze maximale comfort bieden. Dit maakt ze ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor stofallergieën, omdat de kachels een schonere luchtkwaliteit bevorderen.

De modellen van Thermorossi zijn uitermate geschikt voor energiezuinige huizen met een lagere warmtebehoefte. Dankzij een innovatieve warmte-uitwisselingsmethode die gebruikmaakt van de natuurlijke beweging van lucht, wordt een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling bereikt door middel van natuurlijke convectie. Deze geavanceerde technologie zorgt niet alleen voor een comfortabele en stille werking, maar draagt ook bij aan een lager energieverbruik.

Hoge kwaliteit

Voordelen van Thermorossi pelletkachels

De pelletkachels van Thermorossi bieden u als stoker een hoop (gebruikers)gemakken en voordelen. Hierbij de voordelen voor u op een rij:

  • Elke pelletkachel van Thermorossi is een uur lang getest in de fabriek, zo garanderen ze de hoge kwaliteit.
  • Eenvoudige bediening en installatie.
  • Bij elk toestel is de afstandsbediening inbegrepen.
  • Programmeer de pelletkachel op de door u gewenste tijden.
  • Het volumeniveau is laag, de toestellen produceren 36 decibel.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen