Spartherm Premium Triple 80x41x50

Deze prachtige Spartherm Premium Triple 80x41x50 is een uitblinker in dit moderne interieur. Op en top genieten van de gezellige warme sfeer die deze haard toevoegt aan de strakke inrichting.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis.

Kosten van het rookkanaal

Aan de aanschaf van een haard of kachel zijn nog meer kosten verbonden dan alleen de aanschafprijs. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor het aanleggen/ aanpassen van het rookkanaal en de mogelijke kosten voor installatie. We kennen twee verschillende soorten situaties; de aanwezigheid of afwezigheid van een rookkanaal. Als uw woning al voorzien is van een rookkanaal die op een correcte en veilige manier is geplaatst, dan is een nieuw rookkanaal niet nodig. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten van de installatie.

De kosten kunnen daarentegen wel flink stijgen als er sprake is van een nieuwe situatie. Het materiaalgebruik in combinatie met de gewerkte uren drijven de prijs vaak op. Deze kosten zijn wel een goede investering want een kwalitatief goed en veilig rookkanaal is erg belangrijk, omdat het kanaal de afvoergassen op een veilige manier naar buiten leidt.

Heeft u vragen?

Vraag het aan één van onze specialisten!

Deel dit bericht

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen