Onze merken

EK63

Producten van topkwaliteit binnen ieders bereik

EK63 is het nieuwe merk van Edilkamin&Co dat “slimme” oplossingen biedt voor een nieuwe generatie verwarming, maar dan voor een zachtere prijs: de modernste technologieën zijn nu voor iedereen toegankelijk.

Onze modellen

Haarden en Kachels van EK63

Op zoek naar een pelletkachel in omgeving Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard en voorzien u van een passend advies! Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze alvast via de onderstaande button!

A+
nestor-martin-tq33-thumbnail

Nestor Martin TQ33

 3.495,00

A
nestor-martin-tqh43-thumbnail

Nestor Martin TQH43

 4.950,00

A+
nestor-martin-tqh33-thumbnail

Nestor Martin TQH33

 4.195,00

A+
nestor-martin-tqh13-thumbnail

Nestor Martin TQH13

 3.995,00

geschikt voor iedereen

Het assortiment

Het gaat niet langer alleen om het programmeren van de verwarming, maar om een volledig beheer van de warmte in huis, op elk moment van de dag, afgestemd op ieder zijn persoonlijke dagindeling! De pelletkachels, cv-pelletkachels, pelletketels en inbouwhaarden met geïntegreerde Wi-Fi zorgen voor direct contact met de gebruiker, die op elk moment op afstand het gewenste comfort in huis kan instellen.

Het assortiment omvat diverse modellen luchtdichte kachels, die ideaal zijn voor “passieve” huizen, maar ook geschikt zijn voor andere woningen. Luchtdichte kachels halen de lucht (zowel verbrandingslucht als lucht voor het reinigen van het glas) direct van buiten en niet van binnenuit de woning, wat zorgt voor schonere en comfortabelere warmte.

Innovatief

E-Smart technologie

E-Smart is het innovatieve systeem, met geïntegreerde wifi, dat kachels en pelletkachels uit het EK63-assortiment verbindt met het wifi-netwerk in huis.

Eenvoudig en intuïtief verwarmingsbeheer is mogelijk via het beeldscherm, de SmartEK63-App of de optionele afstandsbediening. E-Smart is verwarming die uw levensstijl volgt, zowel binnens als buitenshuis!

 

Het doel van EK63

Het doel is om producten van “topkwaliteit” binnen ieders bereik aan te bieden. Van zorgvuldig ingekochte grondstoffen, tot assemblage door gekwalificeerd personeel, tot het gebruik van ultramoderne apparatuur; alles in de productieketen heeft hoge normen die zich vertalen in een warme kwaliteit.

Wanneer een product de productieketen verlaat, wordt het gecontroleerd en getest om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Met een traceerbaarheidssysteem kan het product en het afzonderlijke onderdeel, indien nodig, worden getraceerd om snel tot een oplossing van het probleem te komen. Van concept tot installatie, in elke fase staat de tevredenheid van onze klanten centraal.

Warmte én decoratie

Het design

In de wereld van interieurverwarming speelt esthetiek een cruciale rol. Kachels moeten niet alleen het huis verwarmen, maar ook bewonderd worden; haarden moeten decoratief zijn, en inzetstukken geven oude haarden een nieuw leven.

Zelfs wanneer ze niet in gebruik zijn, dragen deze producten bij aan de uitstraling van een woning. Daarom worden ze gekenmerkt door een zorgvuldig design: elke uitvoering is ontworpen om warmte te bieden en tegelijkertijd stijl toe te voegen aan de leefruimte.

Er is een breed scala aan keuzes: van gedecoreerd keramiek tot de strakke lijnen van staal, van de helderheid van glas tot de combinatie van verschillende materialen, van ronde vormen tot ruimtebesparende kachels, en haarden die op maat kunnen worden aangepast. Alles staat in het teken van design.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen