Onze merken

Element4

Op en top Nederlands merk

Element4 is in 2006 opgericht door Jan Kempers. Vanaf het begin af aan had hij een doel: één van de meest vooruitstrevende fabrikanten van gashaarden worden. Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert het luxueuze merk een breed assortiment gashaarden, elektrische en bio-ethanol haarden van hoge kwaliteit. De haarden van het merk zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.

Het succes van dit merk is niet alleen bij Nederland gebleven. Jan heeft van Element4 een succesvol merk gemaakt, het verder uitgerold buiten de grenzen van Nederland. Element4 levert namelijk niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Kortom, een succesvol merk opgericht door een innovatieve ondernemer.

Onze modellen

Haarden van Element4

Op zoek naar een Element4 haard in de omgeving van Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze via de onderstaande button!

A+
element4-sky-large-front-bio-thumbnail

Element4 Sky Large Front Bio

 8.995,00

element4-elite-junior-e-thumbnail

Element4 Elite Junior E

 1.999,00

element4-club-kudos-e-thumbnail

Element4 Club Kudos E

 2.995,00

element4-club-100-e-front-thumbnail

Element4 Club 100 E front

 3.995,00

Realistische houtset

De elektrische haarden

Element4 beschikt over drie verschillende lijnen elektrische haarden namelijk de Ambiance-serieClub-serie en Elite-serie. De haarden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in te bouwen als front, hoek of driezijdige haard. Deze elektrische haarden zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-glas. De haarden hebben een warmtevermogen van 1-2 Kw, zijn voorzien van een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast zijn de haarden te bedienen via een app of via een (optioneel) touchpad.

 

eenvoudig te bedienen

Bio-ethanolhaarden

Element4 heeft hun Sky-serie uitgebreid. Naast de uitvoeringen met gas als brandstof, zijn al deze haarden nu ook beschikbaar met bio-ethanol als brandstof. Wat zo bijzonder is aan deze serie bio-ethanolhaarden, is dat ieder model open- of gesloten geïnstalleerd kan worden. Bij een open installatie zullen er geen afvoer- en aanvoerkanalen aangesloten worden, maar wordt de haard voorzien van ventilatieopeningen. Bovendien zijn de haarden eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening!

Ultiem genieten

Gashaarden

De gashaarden van Element4 zijn makkelijk in te bouwen. De toestellen vragen namelijk om weinig ruimte bij het inbouwen. Er zijn al modellen verkrijgbaar vanaf 25 centimeter inbouwdiepte. Omdat alle  gashaarden gebruik maken van het ‘gesloten systeem’ principe is het mogelijk om ze vrijwel overal te plaatsen. Deze haarden hebben ontspiegeld glas waardoor het lijkt alsof er geen glas voor de haard zit. In combinatie met zeer realistische houtstammen en een geweldig vlameffect krijgt u de beleving van een “echte” open haard. 

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen