Onze merken

Nestor Martin

Vooruitstrevend en innovatief

Een kachel zoals die van Nestor Martin is niet zomaar ontstaan. Deze is gebaseerd op een rijke geschiedenis van meer dan 150 jaar. In de Spaanse fabrieken wordt het vakmanschap in ere gehouden, zelfs terwijl moderne technologieën worden geïmplementeerd.

Het gietijzer wordt nog steeds bij een temperatuur van 1500 °C in vormen gegoten. Vakmensen bewerken de kachels nog steeds met de hand, en strenge kwaliteitsnormen worden gehandhaafd en zelfs overtroffen.

Onze modellen

Haarden en Kachels van Nestor Martin

Op zoek naar een houtkachel in de omgeving van Barneveld? Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste kachel of haard. Benieuwd naar verschillende modellen? Bekijk ze alvast via de onderstaande button!

A+
nestor-martin-h43-houtkachel-thumbnail

Nestor Martin H43 houtkachel

 3.650,00

A
nestor-martin-harmony-1-thumbnail

Nestor Martin Harmony 1

 2.525,00

A+
nestor-martin-s43-houtkachel-thumbnail

Nestor Martin S43 houtkachel

 3.650,00

A
nestor-martin-stanford-12-kookplaat-houtkachel-thumbnail

Nestor Martin Stanford 12+ (kookplaat) houtkachel

 3.595,00

Prachtig vuur én gezonde warmte

Gietijzer

De gietijzeren kachels van Nestor Martin zorgen voor een optimale verbranding dankzij de precieze regeling van de luchtcirculatie, wat resulteert in een hoog rendement en lage uitstoot.
 
Gietijzer is het ideale materiaal voor deze kachels vanwege zijn uitstekende warmteabsorberende eigenschappen, wat bijdraagt aan optimale prestaties. Bovendien zorgt het zorgvuldig ontworpen reinigingssysteem ervoor dat het glas van de kachel mooi schoon blijft.

Eenvoudig genieten van warmte

De Woodbox-
technologie

De innovatieve Woodbox-technologie biedt een unieke combinatie van warmtecomfort en gebruiksgemak, samen met uitstekende energieprestaties. Met slechts een druk op de knop van de afstandsbediening kunt u genieten van alle voordelen van Woodbox®.

De gepatenteerde Woodbox®-verbrandingstechnologie van Nestor Martin maakt gebruik van zowel natuurlijke schoorsteentrek als voorverwarmde lucht, die geleidelijk en gelijkmatig naar het vuur worden geleid. Dit resulteert in prachtige vlameffecten.

Wat de houtkachels en inbouwhaarden van Nestor Martin bijzonder maakt, is de programmeerbare thermostatische afstandsbediening. Hiermee kunt u de snelheid van het vuur eenvoudig aanpassen, waardoor u altijd de gewenste warmte kunt instellen.

Regel je comfort EENVOUDIG

Afstandsbediening

Modellen met Woodbox®-technologie kunnen optioneel worden uitgerust met een afstandsbediening. Vanuit het comfort van je stoel kun je de verbrandingssnelheid aanpassen.

De afstandsbediening heeft zowel een “handmatige” als een “automatische” modus. In de “handmatige modus” kun je de hoeveelheid lucht die de brander binnenkomt eenvoudig regelen door op de + en – knoppen te drukken, waardoor je de intensiteit van de vlam kunt verhogen of verlagen.

Met de afstandsbediening kun je deze instellingen op elk gewenst moment wijzigen, net zoals bij handmatige luchtregeling. In de “automatische modus” wordt de kamertemperatuur aangepast: de ingebouwde sensor regelt en past de prestaties van de kachel automatisch aan.

De Nestor Martin afstandsbediening biedt meer flexibiliteit en comfort dan ooit tevoren.

Vraag het aan één van onze specialisten!

Informatie aanvragen